Dag 11

Opps, lika trött igår som i förrgår. Här kommer uppdatering för gårdagen.
Petade in en vilodag igår, det var ganska skönt och slippa stressa för att hinna med träningen.
Det är dags att öka konditionen för att få igång förbränningen ännu mer. Tränar styrketräning ca 45min och avslutar med 30-45min kondition. Funderar lite på att lägga in 1-2 dagar/vecka enbart konditionsträning och svettas rejält. Finns en risk att jag jobbar med för hög puls och då bränner mina uppbyggda muskler, DET VILL JAG INTE.
Får helt enkelt känna mig fram och inte köra spinning utan snarare jogga, cykla, crosstrainer, powerwalka. Ja kort sagt utöva den kondition som ligger på en lägre puls.
Underhudsfettet börjar bege sig bort :-) vågen står still men kroppen ändrar form och det är ju det som är mitt mål. Mitt mål är INTE att banta och gå ner i vikt, utan målet är att öka i muskelmassa, bli av med underhudsfett och slimma kroppen. Vågen är mer en kontroll, står den still så är det helt okey så länge jag ser förändringar på figuren.

Frukost - havregrynsgröt, korssade linfrön, kardemumma, kanel och kesella.
Mellanmål - sallad med tre kokta ägg utan gulan.
Lunch - sallad, skulle haft keso till men orkade inte bege mig ut och handla så det blev bara en enkel sallad.
Mellanmål - uteblev.
Middag - specialpaj gjord på: havregryn, kruskali, ägg, hackad rödlök, kesella, vatten, salt, curry och tärnad kassler.
Innan sänggående - nattprotein.

Maten har varit i underkant idag, inte riktigt okey. Men så kan det bli ibland.
Ingen är perfekt!!

Innan jag lade mig blandade jag 1,5 dl mellanmjölk med 1 dl nattprotein/choklad och stoppade in den i frysen. Nattproteinet har en tjockare konsistens än vad det vanliga proteinet har. Den var tjock och smaskig ungefär som chokladpudding när jag hade mixat den med mindre mängd vätska.
Spännande och se i kväll ifall det kan bli någon form av glass. Vore underbart, då äter jag glass helt utan fett och fullsmockad med protein ;-)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0